Activiteiten

Inloop met soep in Sam-Sam
Elke vrijdag is er in Sam-Sam in de Buurtzaal inloop met soep is van 11.00 tot 13.00 uur.

“Samen zijn” op de Terp in Nieuw Husken
Samen zijn op de Terp‘ is tot een mooi eindresultaat gekomen. Het project werd door Sandra Jennes bedacht en is door Henk Starmans en Fily Pergens volledig ondersteund. Het doel van het project? Een fijne ontmoetingsplek voor iedereen creëren en hiermee eenzaamheid bestrijden voor ouderen en alleenstaanden. Samen gezellig genieten van onze mooie groenzone. Een plek om te verbinden en tot rust te komen.
Ouderen en alleenstaanden kunnen zich 6x per jaar opgeven om samen van een lekkere lunch te genieten. Zodra het mooi weer wordt, zetten we de datums van onze lunches op onze Facebookpagina “Nieuw Husken”. Persoonlijk aanmelden kan ook bij Fily Pergens, Boostenstraat 34.
We hopen dat alle bewoners gaan genieten van deze mooie picknickplek waar de hoofdgedachte is: Samen zijn. Graag tot ziens!

Repaircafé Parkstad
Bij het Repaircafé Parkstad kunt u uw defect apparaat of kleding laten repareren, met als voordeel dat u dit niet nieuw hoeft te kopen en dat we samen zo de afvalberg verminderen. Het Repaircafé vindt 10x per jaar plaats in Parkstad. Stichting Buurtbeheer hecht hier veel waarde aan voor onze buurtbewoners, waardoor zij zorgt dat het Repaircafé ook regelmatig in onze buurt in de Buurtzaal van Sam-Sam gehouden wordt. Het Repaircafé is geopend op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur. Meer informatie kunt u vinden onder http://www.repaircafeparkstad.nl/