Mededelingen

50PLUS Fietstocht
Op 28 september wordt wederom de 50PLUS fietstocht georganiseerd. Ieder jaar organiseert Heel Heerlen Beweegt, The Move Factory (Landgraaf) en Gemeente Brunssum twee keer per jaar de 50PLUS Fietstocht.

De fietstocht is een recreatieve tocht waarbij iedereen op zijn eigen tempo met een stadsfiets of elektrische fiets de route kan rijden. Onderweg kan men genieten van de prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden die worden aangedaan. Onderweg is er een grote pauze waar de deelnemers een kopje koffie/thee en een stuk vla krijgen aangeboden. De kosten zijn €5. De tocht bestaat uit een vlak parcours van ca. 39 km waarbij zoveel mogelijk voor fietspaden wordt gekozen.

Op 28 september start de fietstocht vanuit MIJN Lunchcafé in Landgraaf. De pauzeplaats is Triade 44. De fietstocht is ongeveer 39 km lang.

——————————————————————————————————-

Voorstelronde organisaties Zeswegen-Nieuw Husken
In onze buurt, en met name in Sam-Sam, zijn er diverse organisaties gehuisvest. Dat is helaas niet bekend bij alle bewoners. Derhalve hebben wij gemeend alle organisaties gratis de kans te bieden zichzelf en haar activiteiten bekend te maken in ons buurtblad de NieuwSweg.

Vertegenwoordigt u, of bent u lid van, een organisatie in onze buurt en wilt u hier ook gebruik hiervan maken? Dan kunt u dat melden via info@stichting-buurtbeheer-znh.nl