Media-kanalen

Buurtblad De NieuwSweg
Aan dit buurtblad is ook een aparte rubriek op deze website gewijd.
 Om een indruk te krijgen, kunt u bijgaande edities inzien en downloaden in deze aparte rubriek. Het blad verschijnt vier keer per jaar en staat vol met nieuwtjes over de buurt, activiteiten, gemeentelijke informatie, kookrecepten en nog veel meer.

Wilt u een artikel plaatsen in dit blad dat relevant is voor de buurt, dan kunt u uw kopij mailen naar: nieuwsweg@stichting-buurtbeheer-znh.nl. De redactie beoordeelt de ingezonden artikelen en behoudt het recht om stukken niet te plaatsen.

De Website
Sinds 2011 heeft Stg Buurtbeheer Zeswegen-Nieuw Husken een website. Onlangs is deze website geheel vernieuwd door Monique Vossen, die ook de layout van de NieuwSweg verzorgt. Hier kunt u vooral statische informatie en historie terugvinden. Ook voor nieuwtjes kunt u hier terecht.

Facebook
Bent u op zoek naar nieuwtjes of actuele informatie, hou dan onze Facebookpagina in de gaten. Word vriend van de Stichting Buurtbeheer Zeswegen-Nieuw Husken op Facebook via www.facebook.com/stichting.buurtbeheer
Er zijn nog meer Facebook-pagina’s in onze buurt actief, namelijk Nieuw Husken En Zeswegen (openbaar) en Nieuw Husken (prive-groep).

heerlenonline.nl
Bij heerlenonline.nl kun je activiteiten, organisaties en de laatste nieuwtjes uit jouw buurt of andere buurten ontdekken. Je kunt er ook gemakkelijk op reageren en/of vragen over stellen. Zie onze pagina op deze site: https://heerlenonline.nl/organisaties/7413/stg-buurtbeheer-zeswegen-nieuw-husken